Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svedjerågsblues

I blå bluestakt
skymningsvajar
tolvsträngade strån

Mjukt lindar
skördemånen
sitt sken omkring
svedjerågens små ax

En svulten
rödräv smyger
genom fältet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-06 11:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Skymningsvajar
tolvsträngade strån".
Wow-känsla.
2022-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP