Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här samarbetar vi med djuren, djuren i naturen och det är viktigt, en förutsättning för området är att förstå djurens värld och hur dessa formar våra liv och säkerhet när ingen annan förstår eller vill se det.


Ni är underbara, älskar er så mycket!



vågar en genom tro acceptera det här

de som finns runt oss

lyssnar vi

in deras

kan jag skriva deras...

bli en del av deras värld

ser djur framtiden

är deras

större än vi förstår...

det som finns här omkring är enormt

(låt inga människor, politiker förstöra det)

"Lyssna, vi talar genom henne"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-06 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP