Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antenn



Organiska trådar
i en yttre rymd
Metafysiska kontakter
i vågor
Värdefulla strömmar
i starka flöden
Allt är förgängligt
som i en dröm




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-08-06 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP