Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byar



Du försöker jästa vätskan av idéer,
förvandlas till hård ost, tanken,
ge arom och smaka detta ögonblick
av byarnas djupa kunskap!

Lite är kvar av denna sjöjungfruberättelse,
hur mycket hav kysste stranden i klagomål
av, använd som en planlös väg
att respektera det, i sin helhet eller till hälften!

Siderisk gripande blick, rosen i ådra,
när våra ögon rinner längs den fula vägen
vad är kvar av de döende byarna!

För de nya finns det inget som håller dem där,
dör eller minnen stiger upp
försmäktar på de djupaste avstånden.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-08-06 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos