Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Dåligt intryck, innan valet.

De två clownerna Putin-imitatören och Zelenski kommer inte överens även när jorden vänds upp och ner!

Om någon skulle vara smart nog att förstå att detta är ett internationellt rån av territorier som återstår att återgå till den stängda auktionen som kallas kronan över rättigheterna att få grannarna i första hand.

Sålunda gjorde svaga politiker från olika länder upprepade besök intresserade av stöd, ända till Zelenskis presidentpalats för att fråga honom om ett lämpligt hängningskoncept.

-Är det någon som vet hur de 47 000 utvisade svenskar kommer att klara sig från varma länder som uppmuntrades till att leva bättre på den lågpensionerade emigrantgarantipensionen resa dit på pensionsgarantin leva som läkare rekomanderar för reumatism.

Men från 1 januari 2023, kommer att klara sig när de ska återvända till det kalla nordiska landet  med broddar för skor stövlarnas snö och is glans från glänsandet  vattnet i Grekland, Portugal, Spanien, Malta... vet de hur man går på isen från havssanden, när det finns inte ortopeder för hella landet i hella världen.

De rättsliga personerna från Estela Law sa till mig att den här frågan är en spam eller reklam och de har blockerat den,  vilken lag gäller för dem juridiska hjälp då?

Tillämpas där inte ens de mest lärda krigsstrateger vet hur de ska svara och skäms över och säga upp sig!

Jag hotas att skriva om extemporärerna från lektionerna om det rumänska hemlandets historia, på temat politisk och territoriell tillhörighet i samband med Ukraina,  förmodligen för att inte ens svenska elever har så mycket kunskap om landets historia, som Victoria en gång sa: "det här är deras historia" som om hon som blivande statschef inte har något ansvar, förutom att klä sig fint och hälla upp lovord till arvet.

Vem har sett ett sådant här krig förut? på samma sätt kommer det att lämnas till amerikanerna i handeln om biten av Gotland i andra omgången.

När man ska välja mellan pest och kolera? Stockholm - Helsingborg - Gotland.

Jag känner för att sjunga: Mambo 5! den sitter vackert subtilt på håret och låren. och det är inte  Loren.   https://www.bing.com/videos/search?q=mambo+five&view=detail&mid=7908AE89A54D77300E877908AE89A54D77300E87&FORM=VIRE

 

Länderna blinkar suggestivt...

https://stirileprotv.ro/stiri/actuality/primul-tren-pe-ruta-china-romania-a-plecat-vineri-din-wuhan.html

Den första tåg i dimman på rutten Kina-Rumänien som lämnade Wuhan på fredagen träna kina rumänska FACEBOOK/KINA AMBASSY

Det första molnet på rutten Kina-rumänska lämnade Wuhan på fredagen, meddelade den kinesiska ambassaden i Bukarest.

Tåget består av 50 vagnar som är fullastade med glashärdningsugnar, tyger, mekanisik ökurningen och vardagsprodukter.

Det började från China Railway Companys Wujiashan-station, Wuhan.

Tåget kommer att korsa gränsen genom staden Qortas Qalasa, pasera genom Kazakstan, Georgien och korsa Kaspiska havet och Svarta havet till sin finaldestination Constanta i Rumänien med combinada najranjsjö-sjötransport.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2022-08-06 16:48Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP