Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT BÄRA PÅ ETT MOTSTÅND

Jag bär på ett motstånd

Som på ett utsäde

Droppen urholkar stenen

Jag bär på ett motstånd

Som på ett pund, en talent

Något som ska förvaltas

Något som sanktionerats

från Högsta Ort

Ett motstånd

som samhällssystemet

ALDRIG

kan tillintetgöra!

 

LARZ GUSTAFSSON 6/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP