Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄH ! SLUTA NU DET FINNS INGA ÄNGLAR GUDAR DJÄVLAR Å DEMONER.

...för allt som finns är du
och det får du leva med,
och va gör du här förresten ?

-Väntar !

Väntar på vad då ?

-Att Jesus ska komma tillbaks.

Men herrejävlar ! har du inte
förstått att han inte kommer att
komma tebaks och låta sig spikas
upp ännu en gång eller bli tvångs-
omhändertagen till sluten psykavd,
för sådana med psykotisk vanföre-
ställning och statsfientlig propaganda.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-08-06 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP