Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka tankar

Jag e en av de få,
vars liv är för grå.
Jag älskar dig, men
det kan aldrig bli vi.
Låt mig förfalla,
snälla låt bli.

Min värld är svart,
tankarna så mörka,
även om jag dör, det
lär du knappast märka.

Du finns där i ljuset,
där fann du platsen,
jag begravd i gruset
i underground palatset.

Ångesten och smärtan,
frågor utan svar,
i ett brustet hjärta,
finns det inget kvar.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-06 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas