Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMHÄLLSKRITIK

 

Enbart klagan över tiden

och dess lopp som gått ur led,

gör en lika less och vriden,

som den tid man lever med.

 

Man bör blanda i sin suckan

något positivt jämväl.

När man öppnar vädringsluckan,

öppnar man sin egen själ. 

 

Det är lätt att bli ironisk

över all idioti.

Spydigheten blir dock kronisk

av för giftig poesi.

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-07 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP