Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 februari 2020


Stensitta

Jag sitter här
på en sten
och försöker.

Jag gör,
jag söker.

Jag försöker
bara vara.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-06 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP