Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingår i "Litterära brottstycken" 710


PEDOFILMÖRDAREN SOM ALDRIG MÖRDAT NÅGON PEDOFIL

Författare blir man aldrig officiellt genom
ett enda verk som även är självbiografiskt
samt behjälpt av spökskrivare och förlagets
redigerare och korrläsare.

När man oberoende neutralt läser Rickard
Viking Flingas född 1951- självbiografi
"Iskallt och stenhårt" (2005) erfars man av
en urskuldande bevekelseskrift av att söka
skriva av sig sin skuld som närmast förskön-
ande narcissistisk där även sjuåriga dottern
används som levande sköld att använda till
försvar i tron att bara mordoffret görs till
pedofil frias mördaren men oavsett pedofi-
leri eller icke att på blotta misstanken mörda
någon ger inget justitiemord i Amerika.

Det som saknas som verifiering av underlag
i boken är domstolsprotokollet i förhör med
dottern som inte minns några som helst över-
grepp osv, vilket en sjuåring borde göra ifall
något övergrepp skett.

Sådana här personer har ofta en undermed-
veten och omedveten rädsla av att själva vara
det de mest hatar och tar till det som försvar
i en nödsituation när de känna sig hotade,
genom projicering på andra därtill att den
egna föreställningsvärlden avslöjar ens tanke-
mönster som kan bero på obearbetade barn-
domstrauman.

Snarare rörde det sig kanske om en knarkdeal
som gick snett där den här stenhårde vikingen
var så upppumpad av speed att han löpte bär-
särk och pepprade knarklangaren full med bly
och hans levnadshistorik hade ju redan sina
fläckar så med hans efterkonstruktioner som
inte alltid håller sig till kalla fakta utan stenhårt
och iskallt samtidigt vill säga i förtäckta ordalag
att den som djävlas med honom åker på en om-
gång.

-





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2022-08-07 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP