Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusion

Jag håller
Mig uppe och hoppas
Att du ringer, igen
Och igen
Tänker
Att det ska bli bättre
Den här gången
Men vi är
Som radioaktivitet
På både gott
Och ont
Vackert och kraftfullt
Men potentiellt
Katastrofalt

Ändå
Håller jag mig uppe
Väntandes

Igen
Och igen




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-07 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig