Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord fantastiska


Fantasier



Sänk mig sakta
i turbinernas kraftverk
jag vill brinna igenom elkablar
i svartnande storstäder

Låt mig vakna sprakande
i motorn i Lamborghinin
och jag kysser din panna
Farväl med mina tårar




Fri vers av Irene Backström
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-07 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och sensuell text om lust och längtan
2023-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström