Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek är arsenik

 

Du är läpparna av brinnande svavel

Du är blodpumpen av svarta diamanter

Du är hjärnan av intellektuell empati

Du är libidon av späda hjärtslag

Du är drogen utan bieffekter

 

Att jag valde bort dig är mitt livstidsstraff

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-07 02:03



Bookmark and Share


  Ordsus
Synd för alla inblandade.
2022-09-10

  Glitträ VIP
Kärleksdrogen som brinner i empati wow, finns det liv så finns det hopp.
Aldrig för sent.
2022-08-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kärleken är kall och het och mötas därav på dess villkor.
2022-08-07

  Öknens Ros VIP
Kärlek kan bli som ett gift.
2022-08-07

    ej medlem längre
Och vilken sorg.
2022-08-07

    ej medlem längre
Vilken kärleksförklaring.

2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP