Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min farbror har gått ur tiden och min far mötte honom säkert på andra sidan, det är iaf min förhoppning. Min far var lillebror och avled redan 1985


Vila i frid

Du har tystnat
Ditt hjärta har slutat slå

Tiden har gått

Funnits

Men blev så kort

Blodsband

Nu är ni enade

Storebror och lillebror

Till vi ses igen

Älskade

Alltid saknade




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-07 02:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mjukt och varmt!
2022-08-09

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Så. Fint. <3

/kram
2022-08-07

    ej medlem längre
<3
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish