Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fenomenet mara/sömnparalys


Maran

Jag vaknar. Visste inte att jag somnat.
Paralyserad.
Kroppen känns bortdomnad.

Jag ser skuggor som inte borde vara där.
Paralyserad,
kring ting som från en annan värld.

Jag är vaken, men jag sover..
Paralyserad..
Det kommer åter!

Jag måste vakna helt och skaka av mig faran
Paralyserad,
när man går till sängs med Maran.




Bunden vers (Sonett) av Christiano
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-07 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano