Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

I tystnadens vingslag
Ligger hon
Låter sig försiktigt smekas
Vaggas i stillhet
Hon blundar
Lyssnar
Hör
Trygga hjärtslag
Lägger sin hand
I hans




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-07 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text med närhet och trygghet.
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish