Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Havet och skogen

Lyssnande
står hon på trappan

Ser ut över
raka stammars rödguld
bland skälvande grönska

Förnimmer
havets brusande
i vindens sus genom
grenverk och kronor

Låter sig översköljas
av havsvågor

Som frasande
genom skogen
Når ända fram




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-08-07 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP