Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monster

jag skapar ett kaos inuti mitt skal
det brister och bär
allting tär
vet inte vart jag ska fly

duger till ingenting
klarar ingenting
vart är min kontroll?

detta är mina tankar som tar sig ut
de övertygar mig att de är sanna
de säger att detta är du
det finns ingen annan än det monster du skapat

så varför gör jag det?




Fri vers (Fri form) av subtitulo
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-07 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo