Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungkyss och mobbning

Erdogan och Putin
tungkysser varandra
Pratar i mörka rum
De vill föra sina krig
Vi, vill gå i allians
med Erdogan
för vi är hotade av Putin
Erdogan hånar oss skickligt
Samtidigt kysser
de varandra i mörka rum
Det känns som
mobbarnas skolgård
i min ungdom
Vi slickar svettigt uppåt




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 124 gånger
Publicerad 2022-08-07 11:52



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det känns som att det bästa valet är välja bort dem bägge två.
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner