Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort serenad för doktorander

De riktiga vetenskapsmännen har aldrig rört cykloners molekylära struktur

en fröjdefull egoist i freudianskas lerfötter

Ur trädslaget gror linjaler med mätförmåga i fem och en halv olika språk,

frenetiskt mäter humanitära analfabeter!

Under läkarstudentens första jobbintervju lär han sig hur en traditionell Doktorand skall agera

empati i bemötandet och emfatiska utskrifter.

Amfetamin åt barnet!
Bensodiazepiner åt ungdomen!
Opiater åt äldreomsorgen!

Doktorns tre beståndsdelar. ABO!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alberta #3
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-07 14:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Avklädsam egensinnig
rapp skrivelse.
Bravo!
;)

2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3