Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drama

 

Hur kan något överleva

i ruiner plundrad går den i sömn

 ändock sker varje år

dessa under

ur knoppen springer sälg med fjunig hy

 hopvikta vingar vecklas ut

sträcker sig mot solen

varje droppe ljus solen stänker

över såren bringar vår






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-07 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP