Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot skrattet av blodet!

Jag kommer att vibrera i existensen av tomrum
när du inser varför de stängs av
rösterna som inte tystas, för om
gömma sig i de metalliska skuggorna
de oroande stavade orden;
om de sprang i skenbar tröghet
av vägarna skulle vi säga vara ormar
obefläckad i röstens explosion,
slingrande i vårdslösheten av utslitna texter,
på de sympatiskt accepterade ansiktena
av de patetiska stormännen med lögnen till
föregå deras steg.
Vi tolererar brottet i det smärtsamma
tystnad av sovande blommor
av torrheten i de svala vindarna och
frånvaro av smaken av vatten.
Vi rider på de kalla vingarna av
förtvivlan, utan att skrika framför
mot skräcken av förfallen gråt,
mot skrattet av blodet!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-07 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos