Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅTERBESÖK I SKRIVARLYA

Hördudu,vet du om att det är sådana
som du som spärras in i fängelser i
Iran,Kina,Japan,Ryssland och i andra
odemokratiska länder ?

-Åh ja, det händer även i Swerige
under ytterst kamouflerade former.

Jasså,men varför har de inte låst in
dig då ?

-De har försökt med en massa social-
psykologiska misstänkliggöranden
som strida mot Fn deklarationens
stadgar under radarn i tyst diplom-
atisk anda men misslyckats för den
som vet hur fienden tänker har en
viss försäkring och försvarligt över-
tag på det juridiska slagfältet.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-08-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP