Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid

Känner någon form av lugn 

Som om det blir lättare att andas

Nu när nätterna har börjat mörkna 

För det är på hösten jag lever upp

 

Då när träden börjar skifta färg

Löven som singlar mot marken

Och dimman dansar över sjön i gryningen 

Är den tid på året som ger mig hopp

 

Jag vill ha krispiga mornar 

Och blygrå dagar när livet stannar upp

Vill höra regnet som faller utanför 

Och se hur naturen går mot vila




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-12 06:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin lovsång till hösten.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP