Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retyB mroF

Gammalt ljus
på himlavalvet,
glittrande hologram
framför våra ögon,
långt bort,
långt bak.

Tiden däremellan
samtidigt som idag,
mellan små strimmor
och punkter,
där mätandet byter form.
Jag anstränger mig
för att höra,
höra det vi inte ser,
höra det vi kan känna.

••••

• - - -


Drömskt,
men ändå så nära.




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-08-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP