Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden ska bli underbart härlig

Sanningen är en svart svan som inte får vara med i de vita svanarnas förljuget skenheliga gemenskap eftersom de vita svanarna hatar och avskyr den jävla svarta svanen, och ute i det kylslagna ensamhället sitter ensamfolket framför sin mobil, dator och television och önskar att de var döda. Döden ska bli underbar och härlig. Själv så kör jag på med min analvibrator för att föryngra mig och bli upplyst. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-08-07 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP