Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag hoppas du mår bra klokuggla<3


tidigt hörde jag rösten

 

det var koltrasthonan

hennes lockrop efter ungarna

hon har inte glömt dem

vad som bakom skalet sig döljer

fågelungen som sover

drömmens gardin brister

då var tiden fylld av grönska

det var livets början

fråntagen möjligheterna 

av grannens predator

ensam 5 ungar försörja

Bilderna det enda

som lever kvar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-08 15:31



Bookmark and Share


  louisegirl
Gripande ! Fint skrivet <3
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP