Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V

 

 

 

Jag återvänder, vänder åter hit,

till denna fristad som en eremit.

Men det som skulle bli mitt hem och borg

 

har endast kvar en dunkel doft av sorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-07 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE