Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
På grund av dem betalar vi dubbelt för mat, räkningar, diesel, gas,,,,,dvärgen i hälarna förstörde en kontinent med sin dumma ambition att gå med i Nato till varje pris Lysande! Mod och vetenskap i ren form! Världen förtjänar verkligen att äta maskar


Zelensky och Olena PROFIMEDIA

Hur förhållandet mellan Volodymyr Zelensky och hans fru började.

Olena, på gränsen till att lämna honom för en annan man

 

 

Volodymyr Zelensky och hans fru är ett beundransvärt par, men det har inte alltid varit så. De var på väg att bryta upp, men Zelensky lyckades vinna över Olena med sina imponerande ambitioner för framtiden.

 

 

Olena Kiyashko kände Zelensky från gymnasiet.

En dag sprang han på honom på gatan medan han höll i ett VHS-band av filmen "Primal Instinct", enligt Daily Mail.

 

Zelensky tvekade inte och sa till Olena att han ville se filmen, men att han inte kunde och skulle vilja låna henne bandet.

 

Han var inte helt ärlig. Zelensky, en filmfantast, hade sett den erotiska thrillern med Sharon Stone i huvudrollen minst 15 gånger, men hans trick tillät honom något mycket mer värdefullt: möjligheten att fråga efter Olenas telefonnummer.

 

Olena - som betyder "starkt ljus" på ukrainska - visste vem Volodymyr var. Han och hans vänner var lokala personligheter som alltid livade upp skoltillställningar och andra festligheter med sina framträdanden.

 

 

"Jag trodde inte att vi skulle börja dejta. De där pojkarna var alltid omgivna av de vackraste tjejerna", minns Olena.

 

Deras förhållande fick en ganska stenig start, där Olena avslutade förhållandet för att hon "hade romantiska känslor för någon annan".

 

Zelensky, som satte sin charm och envishet på prov, kallade Olena till "en mycket allvarlig diskussion."

 

"Jag sa till honom att jag hade andra planer och att vi behövde gå skilda vägar. Men sedan sa han några saker som fick mig att undra vad jag kan ha gått miste om. När han väl har bestämt sig för något, ger han aldrig upp", mindes Olena

 

Det som imponerade så mycket på Olena var att Zelenskij drömde stort.

 

Han ville resa utomlands och studera vid den berömda diplomatiska akademin MGIMO i Moskva, Rysslands utrikesminister Sergej Lavrovs alma mater. Men mutan som krävdes för att få tillträde var långt bortom allt Zelenskij hade råd med.

 

Slutligen, och för att undvika militärtjänst, skrev han in sig på Law School i deras hemstad, och detta beslut satte honom till slut på väg till showbiz.

 

När Zelensky och Olena gifte sig i september 2003 hölls mottagningen på den enda plats de hade råd med som kunde ta emot 100 gäster - en bowlingklubb i Kryvyi Rih.

 

De nygifta delade en lägenhet med ett sovrum i Kiev med två av Zelenskys komedipartner, bröderna Boris och Serhiy Shefir, deras mamma och en hund.

 

Innan Zelensky blev Ukrainas president var han komiker och skådespelare. Han var stjärnan i en komedietrupp som specialiserade sig på politisk satir, som parodierade både det ryska och det ukrainska samhället.

 

Hans mest kända roll är läraren som blivit president. "In the Service of the People" är en ukrainsk serie som sträckte sig över 3 säsonger.

 

Senare, våren 2018, tillkännagav han sin avsikt att kandidera till presidentposten – först efter att Olena, som var starkt motståndare, inte lyckats övertyga honom om att hoppa av.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2022-08-08 02:21Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag hatar människor som för sitt eget nöjes skull förstör andras öden.
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP