Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TANKELÄSAREN

Den här patient X verkar ju helt normal
så varför är han föremål för psykiatrin ?

-Han säger sig fått en gåva som är hans
förbannelse.

Vad består den förbannelsen i ?

-Att han vet vad andra människor tänker,
och han har bevisat att det stämmer genom
att avslöja mina tankar och flera andras ur
vår vårdpersonal samt patienter så han be-
döms som en säkerhetsrisk för samhället
och kan ta sig till med vad som helst.

Hur mår han ?

-Med tanke på att kunna ta sig in i andra
människors hjärnor mår han nog inte så
bra.

Vad arbetade han med innan han hamnade
här ?

-Han var speccialist i psykiatri och hjärn-
forskare,och det ryktas han studerat både
Einsteins, Nietzches och Swedenborgs
hjärnor.

Det kan finnas en koppling där.

-Både Swedenborg och Nietzsche var ju
hemsökta av demoner i vanföreställning-
arnas värsta psykoser och att rota i deras
hjärnor sätter nog sina spår.

Hehe... då har du inte sett min... HÄÄÄÄÄR.!

!?!Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhåhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhneeeeeejhjääääälpååååååååååäääääääåååååååååååääåååååååååååäååå.........





-

-





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2022-08-08 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP