Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra sig duktig för en frånvarande far




Att det tagit sån tid att förstå
66 år
att du inte kunde leka.

Att ditt liv måste vara ditt helvete
92 år
för att du skulle känna din rätt.

Att det inte ingick i dina behov
att se mig
som din kära lilla unge jag borde ha varit.

Jag har plågat och slagit mig blodig
utan att riktigt fatta
men du kunde inte leka pappa med mig.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-08 06:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
utan kommentar
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP