Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vemodet knackar på


Visst önskar sig Lisa
ibland vara dövblind
väl ändå det händer inte varje dag
men där vänskap och kärlek finns
bör även omtanke
om nästan finnas

Den som alltför skadad är
tror varken på läkare vänner
eller samhällets förmåga
tillgodose varje individs bästa

Godmorgonkram älskade uggla<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-08-08 07:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så är det
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP