Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tätt sammanvuxna



står grå stridsskepp ankrade över taken
deras sammanbitna min
skvallrar om de under natten
vätbombat staden

glädjande då nätterna sköter arbetet
och dagarna kan ägna sig åt annat
arbetet fortskrider tills kossorna
styr hemåt vid mjölkdags

*

Packar resväskan
dame Edna önskar litet utöver vardagen
middagar beställda veckovis
vi får se hur det hela avlöper
jag önskar närvara då kommunen kommer
ska påpeka förbättringar
de kan utföra
guldkant på tillvaron behöver alla!!















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-08 07:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP