Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynlige väktaren


började försiktigt påminna om
att han finns med perioder av pip
batteriet var på väg bli urladdat
tacksam över han finns
arbetar duktigt då föda han får
som ett människohjärta
behöver den energi för att
överleva

ständigt vi påminns om vården
av människor och djur
även mekaniken får inte glömmas.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-08-08 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP