Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalorna

Att aldrig vara riktigt här.
Men samtidigt omfamnas inuti
prästkrageblommans famn.
Blundar som om det vore du.
Tittar som om det vore jag.
Men stjärnorna under oss.
Jag vet.
Kunde varit våra stunder.
När drömmar långsamt brinner.
Fantasierna ingen kan släcka.
Hand i hand.
Hör hur någon älskar.
Någonstans i norrskensland.
Men vi låtsas som ingenting.
Medan vi låter våran saga glittra
i den snö som väntar.
Skogsmossans doft av närhet.
Närhetens doft av oss.
När svalorna svävar över oss.
Dimman redan lättat.
Önskar inget annat.
Än det som är.
Just nu.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-08 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP