Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


968.THE #ROOF# FOUND OUT...

nätternas förtryck...
täckte LJUS med tuntsilver
lager av korsande nät:
krimskramsgrund:
utfrågning efterfrågning,

MEN
!vad skall FÖHÖR göra?
när
/THE #ROOF# FOUND OUT\

utan att välja (röva)
väljer man att(röva)!

nyanser av alla färgers
fart:håller jämna steg:
med deviousvalmönster:
i sateliters karusell:

skruvar upp test:protest
SHALL WORK PASS/WOR(L)DS
FOR ALL?
===
#I`ll FIX IT RIGHT NOW!#
i *HANS* uppmärksamhet,

IT ALWAYS WORKS!
***AMEN TO THAT!***
pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-08 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP