Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På första sidan i mitt skrivblock

 

 

Om det så bara blir 

en enda dag

så är det inte för sent




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-08-08 09:29



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Jag tänker att din korta text med mycket innehåll står för Hoppet. Så länge det finns hopp så väljer jag att ta ett steg till.
2022-08-15

  Eva Helene VIP
Tillit till livet, fint!
2022-08-10

  Niliboy
Oftast är det nog så!
2022-08-10

  Kajan VIP
Till formatet liten text, som berättar väldigt mycket; och någonstans är livet ständigt ”en dag” i taget.
2022-08-09

  Solweig Jansson VIP
Så sant - och viktigt att komma ihåg !
2022-08-09

  louisegirl
Hoppfullt och fint!
2022-08-08

  Kungskobran VIP
Inget är försent förrän man ligger i graven
2022-08-08

  Olof Lagerhorn VIP
En text som inger hopp.
2022-08-08

  Öknens Ros VIP
Hoppfullhet i dessa rader.
2022-08-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så länge man
lever väl bara att
önska, att livet ska
fortsätta att grönska!
En bra önskning ska
väl inte falla i glömska...
2022-08-08

  överlevaren VIP
Så länge vi lever...finns det tid!
2022-08-08

  Maria Sundelin VIP
Så länge vi vill finns hoppet
Kramar
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP