Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita fjärilen

Kommer mjukt

Flygande förbi

I solens ljus

Det är varmt

Vita fjärilen

Är nära dig

Kärleks vingarna

Stryker din hand

Kommer med

Ro

Fred

Låter dina tankar

Förstå

Det kommer

En tid

Förändrar allt

Försvinner bort




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-08 10:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om den vita fjärilens positiva inverkan.
2022-08-08

  alicja lappalainen VIP
jag följer den vita fjärilens väg
2022-08-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP