Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tal kan ge höga tal...

Språka kostar ju noll!
Sägs det, men har du då koll
på person
i viss aktion...
Advokat! Ord en dyr "boll"!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-08-08 10:28



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för tänkvärd limerick! Kram /Grubbelmia
2022-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt.
2022-08-08

  lodjuret/seglare VIP
Förloraren betalar resekostnaderna för det lag som vinner i lagsporten. Vem vill gå ut ur den porten? In går väl an, gör det likt en man, med råg i ryggen o rent vikt vatten i en spann...

2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt