Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lämna mig och aldrig kom tillbaka

 

Lämna mig!

Lämna mig!

 

Du min själ!

Du min dröm!

 

Du mitt jag!

Du mitt ego!

 

Och gå djupt in i dimman

Och ha fred

 

Kom aldrig tillbaka tills du har ett nytt hem

Kom aldrig tillbaka tills du har fått ett nytt liv

 

Lämna aldrig mig min själ

Ta mig hem!

Ta mig till min siste hem!

 

Freden!

Friheten!

Evigheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-08-08 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP