Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått hundhuvud, lösa och skruvar av Chan.


Varning


Om du ser ett jättelikt hundhuvud

lipa inte åt det

Djuret må vara kedjat

men tänk om

alla skruvar är lösa.



8/8 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-08 11:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Många människor har en skruv lös, men så finns de vilka har en hel verktygslåda. Till och med en skoputsarlåda kan innehålla överraskningar må en tro. Att läsa någons text kan själen ge ro. Texten få tre violer från Flen...
2022-08-10

  TrollTörnTrappan VIP
Välskruvad!?!
Även om hunden har alla hästar i stallet och inga tomtar på loftet... så bör man rimligtvis vara aktsam ändå med vilka gester man potentiellt överför?
Hursomhelst en spirituell, bra lösning av stafett-uppgiften!
2022-08-09

  Gunwale VIP
Fyndigt! Det kan ju vara olika sorters skruvar här …
Ser ett kropplöst huvud framför mig - levande, skrämnande … och börjar fundera över hur en kropplös hund kedjas. Det kanske finns en kropp där bakom, trots allt, men jag gillade vad jag såg! (Jag har väl en skruv lös.)
2022-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP