Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket samhälle vill vi ha **

Betänksam lyssnade till
samtalet kring den rutiga duken
Kommunen fick sista ordet
flyttar möbler gör de inte
artiga och belevade fyrkantiga
dessvärre förstod
hyresgästen inte vinsten
Dame Edna inser inte
de gamla vännerna vill välta
ansvaret över,
Vem tänker på vad väntar alla
som arbetat i sitt anletes svett
då de hjälp behöver flyr vännerna
helst vill de hon ska flytta
från frihet till en skokartong
och Missan avlivas
lovade rensa kattlådan tills
Lejonet kommer hem
handlar och simmar en gång i veckan.
Människor visar sin fulaste sida
hycklare och fariséer allihopa.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-08-08 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP