Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en pappa som inte var min

Din bröstkorg. Tung och stor. Fångad i armar. I ögon. I blickar som säger jag är här. Jag vaggades i famnen, satt i knät. Kysste dina fötter. Busiga ögonkast upp från under matrumsbordet. Kröp där nere. För att stjäla leenden. Brotten. Och jag hade dig fångad. Om du ville gå klängde jag mig fast i dina ben. Liten klättrar upp. Handklovar. Jag skriker. Gomspenen svajar. Om du går så dör jag. När du gick kom du inte tillbaka.




Fri vers av skamfilad
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-08 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad