Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valhymnsparodi

Gott folk med öron och ögon,
det har åter blivit dags,
till att välja någon.

Men vad ska man välja
mellan, kolera o pesten?
Att göra sin röst hörd är,
din skyldighet förresten.

Två styrande partier,
de blåa eller röda.
Alla däremellan verkar
falla, sten fucking döda.

Så gå då ut och rösta,
den elfte september.
Något får vi alla brösta,
mina kallingar bär ränder.

Jag som alla andra fruktar,
allting som är nytt.
Speciellt det som luktar,
lögner svek och skit.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas