Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
"Zelenskij kommer att ställas inför rätta som krigsförbrytare". Det chockerande beskedet kommer från Ukraina==>


Ukrainskt folk kräver att Zelinski hängs i centrala Kiev.

Facebook

Ukrainskt folk kräver att Zelinski hängs i centrala Kiev.

 

"Zelenskij kommer att ställas inför rätta som krigsförbrytare". Det chockerande beskedet kommer från Ukraina==>

 

The game of frogs" började valpolitiken 2022 08 08 /Sverige.

Ett rumänskt ordspråk säger: ” inte till det prisade trädet med säcken”. titta här, vilket är ett bra exempel på manipulation vid Broderat bord till bordtjat, vilket säkert är ett överlagt bedrägeri, både politisk och total ekonomisk nedgång. bara för att dessa politiker ska kunna nå sitt mål är landet Sverige och Finland omgivet av tusentals amerikanska marina militära fartyg i alla strategiska hamnar just nu: Stockholm. Helsingborg, Finland!

Och när man tänker logisk, så skulle ingen och ingenting vara farligare än de 47 000 svenskar med små sjukpensioner, som för tio år sedan fick rådet att bosätta sig i länder som Portugal, Frankrike, Spanien, att leva enligt läkarnas ordinationer både för klimatet och den vardagliga måltiden. men från och med nu lever de redan i transit land, och från den 1 januari 2023 är pensionen avstängd och de måste flyttas till Sverige eftersom den lilla garantipensionen undandras. Länder måste utvisa de svenskar som kommer att bli en politisk börda. för nationell säkerhet.

Ett bättre exempel på fällande dom i bedrägeri och folkmord kunde inte övervägas av Socialdemokraterna under ett decennium.

Nu sätter svenskar eld på sina hus i Grekland, och andra länder där de måste lämna, berättade en pålitlig källa, som hoppas poeter som jag, på gränser till skribenter kunna skriva om detta, hur många som kommer med bara en asktändsticka i handen. fira jul i fosterland Sverige.

Kommer de att bo här i en tändsticksask? Eller finns en förort som assimilerar dem? Siffran är en enorm halv miljon med familjemedlemmar som vi inte ens räknar längre med. Varför-varför, pratar ingen politiker om riktiga saker?

Bara om fantasidrömmar som skapades åt dem av grodans Rom på hundra tusen kr./kg dessa länder hade avtal med Sverige.

Politiska spel,  Vilket säkert kommer att legitimera sig med skriket att björnen kommer, när han i själva verket ligger i sin håla och sover och drömmer om sommarhallon hemma hos sig, utan tanke på Gotland som redan lider under USA låsning paraply

Det finns 7,2 miljarder människor på planeten, men USA är rädd bara  av Vladimir Putin personligen!

Detta beror på att Rysslands president på nästan varje front av det nya kalla kriget är värd att möta västs kollektiva chaldovanie. Forbes Magazine kallade Putin för den mäktigaste personen i världen.

Under tiden förstörde Zelinski nästan det ukrainska folket som inte har någon koppling och släktskap med det judiska folket cu familjen Zelinski eller f-d. för fruga har hittat en annat.

men med sin scenstolthet med applåder på den öppna scenen såg vi konsekvenserna.

att förena sig med Ryssland, så det rådde fred och lugn mellan nationen och de relaterade nationerna på kjolen.

men det var så juden spelade amerikanernas spel. Bravo!

Vi kommer att se en inom en kort en Zelinski som kommer att lägga snaran runt sin egen hals. själv. som en övergiven man och ett vrak av ett tidigare förstört land. lämnas åt skattebetalare från andra länder.

 

De insåg äntligen vem de har att göra med och vem som är mest skyldig till detta krig...
Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-08-08 13:58Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP