Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ketchupflaskan


Det goda samtalet
kan vara som besöket
med akupunktur
det sticker hål på bulan
och det onda pyser ut
visst kan det vara så
vi skakar ketchupflaskan
då väller allt ut på en gång
en del briljerar på handklaver
andra åker skoter i skidbacken
somliga går med trasiga skor
sommar som vinter
olika lotter livet bjuder
de flesta skrapar fram niten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-08 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP