Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

 

 

 

Den dagen som du öppnade ditt bröst

så slöt sig världen runt omkring till tröst.

Ett nyfött startblock att ta spjärn emot,

 

ett startblock som blev bojan om min fot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-08 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE