Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISABELLA BORGWARD

Isabella Borgward

stanna till ett tag

Rulla inte vidare

för här står faktiskt jag

Isabella Borgward

Vi svävar ut i sommaren

Man spelar Boomtown Rats på radion

och jag mår ganska bra igen

 

 

Känner du Fia Wartburg

som uppå Söder bor?

Hon har just  varit ute

och köpt ett par nya skor

Sitter nu på balkongen

och lyssnar på 999

Överröstar grannen

som kör "Cigarettes, Women And Wine"

 

 

Isabella Borgward

har du bråttom hem?

Själv har jag några timmar

ledigt till klockan fem

Stadens kallaste drycker

säljs här mittemot

Ge efter för mina nycker

Bli en jubelidiot!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-08 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP