Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små solar (Min kamp 2.22)

Nedanför min balkong

lyser renfanan gul

små solar i allt det gröna

gräs, ormbunkar, granar

inne bland träden

en ensam lampa 

leder trötta nattvandrare

hem

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-08-08 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP